Thanksgiving x 2

Hej allihop!
I Torsdags var det som sagt thanksgiving här i staterna, det firades med att åka till min värdpappas föräldrar i Beverly Hills, ett stort fint hus, träffade släktingar och vänner till familjen och åt en hel del... Det var mysigt.

Igår blev jag bjuden hem till Mashi och hennes värdfamilj på thanksgiving middag, det var faktiskt riktigt roligt, vi spelade kort med hela familjen, jag vann faktiskt 2ggr! det var inte dåligt:) 

Igår var jag även på Black Friday shopping, hittade 4 tröjor på Forever 21 som jag är riktigt nöjd med, kan man vara annat när de kostar 7dollar?  altså 49kr! Black Friday är typ som mellandags rea i Sverige, dagen efter Thanksgiving är det fullt av rea överallt och folk är som galna!

Nu ska jag göra mig iordning och äta frukost sedan bär det av downtown för att kika in chinatown, har aldrig vart där men hoppas på att hitta någon god kina restaurang!:)

Ha en bra dag!


Thanksgiving!

Har sprungit omkring och letat efter det rätta kläderna, hittar dom såklart inte... vet inte vad de rätta kläderna är... det ja har känns mest rätt men ändå inte bra.. hoppas det blir okej! nu ska jag åka till Beverly hills på Thanksgiving party...  Önska mig lycka till, och att jag är "fancy" nog.. hm...

<3

Om inte detta får ditt hjärta att smälta så vet jag inte....

Jag har förälskat mig i mina värdbarn!

Denna lappen hamnar i en ram i mitt rum. Tack Georgie för att du gjorde min dag!

Tänk att en liten lapp kan göra så mycket!

 



Downtown, Ikea & Julkänsla

Helgen som gått har varit ganska lugn, i Fredags efter jobbet hämtade megan upp mig och vi åkte till Santa Monica till Cassandra, vi gick runt och pratade och hade det mysigt och plötsligt mötte vi 4 andra au pairer från vår grupp så det slutade med att vi alla åkte till Stacbucks och satt och prata, mysigt! 

I Lördags åkte vi ner till Downtown och kikade lite, jag fick med mig ett par välbehövda boots då jag bara har sommarskor här, tur att det är så billigt där! På kvällen jobbade jag och de andra åkte på någon fest och jag kan bara säga att jag är SÅ glad att jag missade den festen! 

Igår åkte jag till Mashi och vi tog en sväng till Ikea, var där någon gång precis när jag kom hit så det var skönt att få lite hemmakänsla. Jag köpte Svenska köttbullar, lingon, brun sås, julmust, pepparkakor, ahlgrensbilar och juleskum!:) Åh, vad Ikea är bra!



Efter Ikea åkte vi runt lite och vi fick ideen att åka till GriffithPark, så vi gick runt där och prata och kollade på den fantastiskt fina naturen...



På kvällen var det Christmastree lightning på The Grove så vi åkte dit och den tanken hade tusentals andra människor också, har nog aldrig sett så mycket människor på ett och samma ställe förut. De var några band som spelade och det var riktig julkänsla över hela the grove och i slutet räknade alla ner tiden ihop och så tände dom den enorma granen, ja USA ska då vara värst på allt....

hade en film från när dom tände granen men den funkar tyvärr inte att ladda upp. GRR på det!
men här kommer lite bilder iaf!






Granen och Tomten.. :)

Irritered på att filmen inte funkade att ladda upp, förstår inte varför!

Ne, nu ska jag nog ta och storstäda mitt rum, har funderat på det ett bra tag men det har aldrig riktigt funnits tid...
ikväll blir det mer julkänsla i griffith park, Au pair möte...

Ha det bra allihop!


Have you ever?

Have you ever loved somebody so much
It makes you cry
Have you ever needed something so bad
You can't sleep at night
Have you ever tried to find the words
But they don't come out right
Have you ever have you ever


Have you ever been in love
Been in love so bad
You'd do anything to make them understand
Have you ever had someone steal your heart away
You'd give anything to make them feel the same
Have you ever searched for words to get you in their heart
But you don't know what to say
And you don't know where to start

Chorus


Have you ever found the one
You've dreamed of all your life
You'd do just about anything to look into their eyes
Have you finally found the one you've given your heart to
Only to find the one won't give their heart to you
Have you ever closed your eyes and
Dreamed that they were there
And all you can do is wait for the day that they will care


Bridge
What do I gotta do to get you in my arms baby
What do I gotta say to get to your heart
To make you understand how I need you next to me
Gotta get you in my world
'Cause baby I can't sleep



Have you ever, ever, ever
Have you ever


Tobias, älskar dig och saknar dig varje dag!

Vegas!

Hej allihop, vet att ni väntar på bilder osv... ledsen att det tar tid, men tyvärr är det så att nästan alla mina bilder från Vegas är suddiga pga min kamera, den kan inte ta bilder på natten eller när man zomar, så alla bilder som är minsta lilla inzomade eller tagna i mörker är suddiga, kul... inte så! men här kommer iaf lite bilder, några är mina och andra är från vänner som tog kort åt mig, tack ska ni ha för det!:)


Alla från bussresan, 24st tjejer!


Vår partylimo


På vägen till Las vegas satt jag och en Svensk tjej som jag träffade på resan längst bak, det var riktigt krånligt att ta sig utden vanliga vägen, men övertrötta jag efter allt som hänt på fredagen kom på iden att gå ut bakvägen, ja fråga mig inte hur ja lyckades men kände mig ganska smidig iaf!


Tog samma väg in igen:)


ja såhär ser 90% av mina bilder ut... tyvärr, hoppas ni ser vad den föreställer!





Åkattraktionen jag åkte


Harley davidson Cafe


New York new york


Excallibur








I Limon


Här är innan skydivingen!:) vi 5 tappra! haha... köpte bilder och video till så hoppas att det kommer på posten i veckan.. lägger upp dom bilderna då!




Här är vatten showen som jag blev helt kär i, kan kolla på detta klippet om och om igen...Så fruktansvärt vackert!
Saknar Tobias mycket när jag kollar på den..

Nu är det dags att Sova... Godnatt, sov gott!



What happens in LA... and Vegas!

Okej, då kör vi! vet att några är sugna på att veta hur min helg har varit och jag kan väl direkt börja med att varna om att detta med all säkerhet kommer att bli tidernas längsta blogginlägg, men kanske värt att läsa ändå, ska försöka samanfatta en händelserik helg i både positiv och negativ bemärkelse så kort jag kan!


Min helg började Fredagen den 13:e, kunde ju kanske förstått själv att den inte skulle starta så bra... Kl 14.15 skulle jag bli upphämtad utanför en restaurang 5min med bil från där jag bor, min värdmamma körde mig dit och jag var där kl 14, min värdmamma tyckte inte det var ett bra upphämtningställe eftersom att området där visst var ansett som ett dåligt område så hon rådde mig till att gå in på restaurangen och vänta vilket jag gjorde, största anledningen till att hon gjorde det var väl att det stod en kille utanför resaturangen som hon inte tyckte såg trevlig ut, men i vilket fall... Jag gick in, köpte en cola och satte mig för att vänta vid ett bord i hörnet av restaurangen, killen som stått utanför kom också in och satte sig vid ett bord på andra sidan av restaurangen, kände direkt hur han satt där och glodde på mig med sina kritvita ögon gentemot hans nästintill svarta hud, efter 20min kände jag mig väldigt illa tillmods då han fortfarande satt och kollade på mig och emellanåt kom det in folk som han pratade med och de kollade på mig. Jag fick nog och tänkte att det säkerligen bara var jag som inbillade mig så jag gick ut, promenerade över till andra sidan gatan och undertiden så ringde jag arrangören och frågade vart dom var egentligen och fick som svar att trafiken var dålig + att det var något annat som krånglade så att de skulle bli iaf 2h sena, JIPPIE, tänkte jag... i samma veva som jag lägger på ser jag killen från restaurangen igen och inser att han följer efter mig så jag ringer min värdmamma oh vill att hon kommer och hämtar upp mig direkt för jag kände mig riktigt illa tillmods, hon bad mig gå tillbaka till restaurangen eftersom att där kunde det inte hända något eftersom att folk jobbar där.

När jag lagt på luren med min värdmamma såg jag inte längre killen, skönt tänkte jag, gick tillbaka till restaurangen igen och satte mig vid samma bord igen, såg fortfarande inte killen så jag skickade ett SMS till min värdmamma att allt var okej och att han var borta. 5minuter senare var han tillbaka vid samma bord han satt vid från början, fortfarande råglodde han på mig... Skickade ett sms till min värdmamma att han var tillbaka igen och att jag verkligen hoppades på att dom snart skulle  komma och hämta mig, efter det ringde jag Frida för att ha någon att prata med, under tiden kommer dom som jobbar på restaurangen fram till mig och ber mig följa med dom, de tog med mig in till köket på restaurangen och förklarade att min värdmamma ringt och berättat att killen förföljde mig, jag fick förklara allt och 2min senare så kom 2st security vakter och jag fick förklara hur han såg ut och vart i restaurangen han satt, de berättade att dom inte kunde göra så mycket eftersom att jag inte hade något bevis på att han faktiskt förförljde mig så de bad mig att lämna restaurangen 5min efter dom och gå till andra sidan gatan, de hade sitt office där och de skulle kolla efter mig och förföljde han mig så kunde dom göra något åy det.

Sagt och gjort, 5minuter senare gick jag ut och innan dörren knappt gick igen bakom mig så var han efter mig igen, och jag kände riktigt paniken inom mig, han förföljde mig verkligen, jag som alltid är så naiv tänker alltid att sånt inte händer mig och verkligen inte mitt på dagen. I allafall, när jag kommit över gatan så springer vakterna fram till mig direkt och jag får följa med till deras ställe, några andra vakter tar han om killen som förföljde mig, hörde bakom mig hur han skrek "fuck, fuck, fuck" och att jag var "crazy".... När ja suttit hos vakterna en halvitmma kommer en vakt och berättar att killen förnekar allt men att de inte tänker att tro på honom för att dom kände igen honom och att han brukade vara där men dom kunde tyvärr inte göra så mycket mer än att köra iväg honom från den delen av Hollywood sålänge jag inte ville göra någon större grej av det vilket jag verkligen inte kände för. Dock ville dom att jag skulle stanna där tills bussen kom, vilket skulle bli ca 2h senare...så jag satt och pratade med vakterna där och de förklarade för mig vilka områden i LA som är bra och vilka som är dåliga. När väl bussen kom så hade jag två vakter som följde mig till bussen av säkerhetsskäl. Det var slutet på den historien!

...jag sa ju att det skulle bli långt, än är vi bara i Los Angeles...

Bussresan till Las Vegas var trevlig, roligt att träffa många roliga nya människor, men jag var inte riktigt på humör och kände att händelsen innan förstört ganska mycket. När vi kom till Vegas var kl nästan 12 på natten när vi fått in väskor och allt så vi lämnade i princip bara allt i rummet och jag och 2 andra svenska tjejer gick ut för att kika in Vegas, vi strosade runt, tog lite kort och sedan hem... väldigt trötta! 

Dagen efter gick vi upp tidigt, de svenska tjejerna ville sova länge och jag ville se så mycket av Vegas jag kunde så jag gick med några andra tjejer från resan och kollade in New york, New york, Excallibur och Luxur... Åkte också en åkattraktion, gick in i lite souvenir affärer och M&M World.

På kvällen så gick vi ut alla 25 tjejer och åt på Circus Circus och efter det hade arrangören beställt en stor limo för oss tjejer, det var riktigt häftigt stor limo som man kunde stå upp och dansa i, den åkte vi runt i ca 3h, den stannade så att vi kunde se shower och även vid Las Vegas skyllten, de flesta drack men jag drack bara 2 Cider, kände inte riktigt för att festa dels föra tt jag skulle hoppa fallskärm dagen efter och dels för att jag tyckte det var trevligt ändå, jag menar vi är i Las Vegas i en Limo och det är massa saker att se och det räckte för att jag skulle ha roligt...

När Limousine turen var slut så gick jag och några tjejer och kollade på vatten showen, det mina kära vänner var något för mig, så himla vackert.... För mig var det det bästa på resan efter skydivingen! Efter vatten showen gick vi och spelade lite på Casino och strosade omkring och kikade och sedan hem faktiskt.

Idag på morgonen packade vi alla våra saker och begav oss i väg till Skydivingen, jag var tro det eller ej inte ett dugg nervös, nervositeten kom först är jag satte mig i planet och förstod att jag faktiskt skulle hoppa... Kan inte med ord beskriva känslan när vi var högt högt uppe i luften och instruktören spänner fast mig i honom och öppnar dörren, när han gör det och jag ser hur fruktansvärt högt upp vi är förstår jag på riktigt vad jag gett mig in på och jag får en sån himla go känsla blandad av adrenalin och nervositet, så fruktansvärt härlig... plötsligt slängde sig instruktören rakt ut och det var som att falla fritt fall rakt ner, känslan är obeskrivlig... Jag ska hoppa IGEN!

Så helgen har varit riktigt bra i det stora hela. Saknat Tobias otroligt mycket, hade önskat så himla mycket att han kunde vart med mig och gjort allt detta, det hade gjort resan tio tusen gånger bättre...

Nu väntar sängen, lägger in bilder från resan imorgon någon gång när jag får tid!

Godmorgon Sverige/ Godnatt USA!

Kaos!&#()¤=#

Jag vet, klockan är alldeles för mycket för att blogga egentligen, usch om 5 timmar ska jag upp och jobba några timmar innan det bär iväg till Las Vegas. Las Vegas är väl egentligen anledningen till varför jag sitter uppe såhär sent, arrangören skrev att man skulle packa lätt för att de inte fanns så mycket plats i vanen vi ska ta upp och alla som känner mig vet att packa lätt inte är min grej riktigt men jag försöker! Mitt rum ser just nu värre ut än vad det någonsin gjorde under min tonårsperiod hemma i mitt rum i Vegby, då kan du kanske tänka dig mamma? ja ni vill verkligen inte se, kläder och saker överallt... Men saken är den att jag vet verkligen inte vad jag kommer behöva för kläder, vad har man för kläder när man ska hoppa fallskärm? någon? 

Sedan alla dessa saker man behöver... usch, hatar att packa, det är verkligen inte min grej!

Har precis sagt hejdå till Malin och Linda som åker hem imorgon,önskar dom en bra resa tillbaka till Sverige, kommentera här när ni är hemma så jag vet att ni lever, tack! blää hemlängtan blir bara värre när man träffar människor som påminner om hemma, men jag kämpar vidare, räknar ner tills jag äntligen ska få träffa min älsking, den 8e januari kommer han!:) lääängtar så.....

Dags att återgå till packningen så att jag åtminstånde kan få någon timmas sömn inatt... varför alltid sista minuten? så typiskt mig!

P.s tack för alla söta kommentarer, blir så glad! Lämna gärna email eller er bloggadress så är det lättare för mig att svara på frågor, email adressen är det bara jag som kan se!

Kaos!

Jag vet, klockan är alldeles för mycket för att blogga egentligen, usch om 5 timmar ska jag upp och jobba några timmar innan det bär iväg till Las Vegas. Las Vegas är väl egentligen anledningen till varför jag sitter uppe såhär sent, arrangören skrev att man skulle packa lätt för att de inte fanns så mycket plats i vanen vi ska ta upp och alla som känner mig vet att packa lätt inte är min grej riktigt men jag försöker! Mitt rum ser just nu värre ut än vad det någonsin gjorde under min tonårsperiod hemma i mitt rum i Vegby, då kan du kanske tänka dig mamma? ja ni vill verkligen inte se, kläder och saker överallt... Men saken är den att jag vet verkligen inte vad jag kommer behöva för kläder, vad har man för kläder när man ska hoppa fallskärm? någon?

Sedan alla dessa saker man behöver... usch, hatar att packa, det är verkligen inte min grej!

Har precis sagt hejdå till Malin och Linda som åker hem imorgon,önskar dom en bra resa tillbaka till Sverige, kommentera här när ni är hemma så jag vet att ni lever, tack! blää hemlängtan blir bara värre när man träffar människor som påminner om hemma, men jag kämpar vidare, räknar ner tills jag äntligen ska få träffa min älsking, den 8e januari kommer han!:) lääängtar så.....

Dags att återgå till packningen så att jag åtminstånde kan få någon timmas sömn inatt... varför alltid sista minuten? så typiskt mig!

P.s tack för alla söta kommentarer, blir så glad! Lämna gärna email eller er bloggadress så är det lättare för mig att svara på frågor, email adressen är det bara jag som kan se!

Grått



Idag är det grått och kallt i LA, men har mycket att göra här så vad gör det? packa, planera och skriva...

3 Månader!

Ja, idag är det tre månader (13 Veckor) sedan jag tog mitt pick och pack och åkte till staterna helt själv, tiden har verkligen gått fort men samtidigt inte. En sak som är säker är iaf att det har varit mina 3 mest händelserika månader, tänker igenom på vad jag faktiskt har gjort och sett...

  • Vart i New York
  • Ground Zero
  • Rockfeller Center
  • Frihetsgudinnan
  • Empire State building
  • Central Park
  • Vandrat upp till Hollywood skylten
  • Vart i Palm Springs
  • Universal Studios
  • Newport beach
  • Malibu beach
  • Long beach
  • Huntington beach
  • Vart på filminspelning
  • Festat uppe i Hollywood Hills
  • Beverly Hills
  • Orange County
  • Santa Monica
  • Venice Beach
  • Manhattan Beach
  • Six Flags
  • Bytt Familj
  • Vart på ett riktigt bortskämmt amerkianskt barnkalas
  • Hollywood (såklart:p)
Att lägga till i listan efter denna veckan:
  • Las Vegas
  • Skydiving
så visst kommer man ha upplevt och sett en hel del när man kommer hem... Nu väntar jobb ! Hörs snart igen!

Många kramar
Hanna

Roadtrip!

Igår vaknade jag upp, ringde min kära vän Megan.... hon skulle på en dansuppvisning i O.C, något hon behövde göra för college,  hon frågade om jag ville åka med... självklart ville jag det, vill se så mycket jag bara kan när jag är här! Så vi åkte runt 11 på morgonen och när vi kom till O.C så gick Megan på sin dansuppvisning och jag strosade omkring för mig själv i 2h, hittade ett STORT shoppingcenter, det största jag sett sen jag kom hit, där strosade jag omkring ett bra tag, dom hade julpyntat runt köpcentret och inne, fick riktig julstämmning faktiskt, hittade som vanligt en hel del som jag ville köpa men eftersom att jag lever efter en väldigt strikt budget just nu som beytyder Inte spendera en krona innan Vegas så köpte jag ingenting, även fast jag gick omkring och diskuterade med mig själv att "jag faktiskt behöver detta" eller "drar jag in på detta så kan jag köpa detta" och ja ni vet alla andra "vettiga" diskutioner såsom "är jag värd detta?" svaret på den frågan kära vänner det är alltid "ja" om ni frågar mig:P

Efter hennes dansuppvisning så hämtade Megan upp mig och vi tog en tripp till Newport beach där vi gick ut på piren, super fint och fullt med surfare överallt, måste säga att vädret där var mycket bättre än här i L.A... Nästa stopp var Huntinton beach, tyvärr hade det redan hunnit bli mörkt innan vi kom dit men nu har jag vart där, var mysigt, de hade gjort upp eld på stranden och ungdommar satt och spelade gitarr och hade det mysigt..Dit ska jag igen fast nästa gång under dagen så jag kan strosa utmed stranden...  

Sedan åkte vi vidare och körde förbi Longbeach, de var så mörkt så vi stannade aldrig men nästa gång så!

Shoppingcenter i O.C







Newport beach










Huntington Beach







Nu är det bara 4 dagar kvar till VEGAS , räknar på mina sista kronor.. detta kommer barskrapa mina pengar, men det får det vara värt hoppas jag, försöker få ihop så jag kan köpa bilderna till min skydiving!  Hade gärna velat göra slingor i mitt hår då det ser ut som hej kom och hjälp men just nu kommer det i andrahand på något vis eftersom att alla mina pengar går till resor... Nu får jag sätta mig ner och räkna igen, detta SKA gå ihoP! tack megan för ytterligare en bra helg:)


Grattis Pappa på Farsdag!


Grattis Pappa på Farsdag!

Hoppas dom uppvaktar dig ordentligt idag!
Du är Världens bästa pappa! Älskar dig!

Minns ni?




Vem älskar inte Bert?




Ika, haha.. ja henne minns jag!


Jag älskade skrotnisse när jag var liten..


På rymmen, kommer fortfarande ihåg som igår hur kul vi hade när vi sprang omkring hemma i vegby när vi var små och lekte på rymmen, spännande var det... 12år sedan var det nu! vart tar tiden vägen?



Tippen, en av flera bra sommarlovsmornar

Jag skulle kunna hålla på i evigheter med "nostalgi TV"...

Nu ska jag duscha och sedan ska jag åka och köpa lite godis, ska kolla på Falk ikväll, sista filmen jag har här... sorgligt! Men så får det bli när jag inte har råd att gå ut i Hollywood eftersom att jag sparar som bara den till Las Vegas nästa helg... och imorgon ska nog jag och megan åka till Santa Barbara över dagen så det gör inte så mycket om jag inte gör något speciellt ikväll...

Vart är min älskling?

...Har inte pratat med honom på flera dagar... vart är du? Saknar dig. hoppas du har en bra helg!

Helt enkelt en annorlunda men bra dag...

Morgonen började med att jag vaknade kl 05.50 utav att jag hörde något på mitt tak, trodde serriöst att jag hade fått in en träd råtta i mitt rum (har blivit helt nojig över det sen min förra familj), jag slängde mig upp ur sängen och mesig som jag är så gömde jag mig på toaletten och kikade ut försiktigt för att se om jag kunde se något i taket, självklart gjorde jag inte det och efter ungefär en timma kom jag fram till att det var en ekorre som satt PÅ mitt tak och gjode något, altså inte inne... vid detta laget var jag riktigt pigg och att lägga sig och sova var inte direkt ett alternativ så jag satte mig och pluggade lite och tog en dusch.

Vid halv nio gick jag in för frukost och sedan körde min värdmamma mig till DMV där jag skulle göra mitt prov, när jag kommer in och äntligen kommer fram till disken så visar jag fram mitt pass och visum och då ber hon mig om "brevet" och det hade jag inte med mig så gick ut och ringde min värdmamma som hämtade mig så jag fick åka hem och hämta det och sedan tillbaka igen. Denna gången när jag kommer fram till disken så lämnar jag glatt fram "brevet" som visar sig vara fel brev, det hon kallar "brevet"  är i själva verket mitt J-1 visum papper som kommer till visumet man har i passet så åter igen, går ut ringer min värdmamma igen, denna gången är hon och handlar och lovar att vara där inom 10minuter så jag sätter mig ner för att vänta, vi åker hem och denna gången tar jag med mig alla papper jag har för nu är jag riktigt trött på detta! Denna gången släpper dom in mig och jag får göra provet, äntligen tänkte jag!... Klarade provet utan några problem alls så det var skönt!:) När han ska skriva ut mitt "permission" på att jag klarat det frågar han om jag har med mig mina glasögon för synkontroll, tror ni att jag har med mig dom??

Vid denna tiden visste jag att min värdmamma är på möte så kan inte ringa och be henne hämta upp mig för att hämta mina glasögon så jag hade inget annat val än att börja traska hemmåt, det är ganska långt kan jag lova! efter 45min är jag hemma, hämtar mina glasögon och börjar traska tillbaka, påvägen stannar jag på starbucks och köper mig en hot chocolate och en creme chese muffin att äta påvägen (ja, jag börjar aklimatisera mig,hehe!). Efter ca 45 min är jag tillbaka, synundersökningen tar ca 5min sen är jag klar och jag har bara en 45minuters promenad tillbaka hem, tror ni jag var sugen? nee...  Men nu sitter jag här och är faktiskt ganska nöjd över att jag klarade provet, och motionen kanske var lite välbehövlig ändå? Nu är det bara att hålla tummarna för min uppkörning den 19e November!


Detta ställe hoppas jag slippa se på ett tag, nästa gång jag går dit ska jag ha med mig hela min resväska för att vara säker på att jag inte har något hemma som dom kan tänkas vilja ha! grr....

Nu har jag precis pratat med min bror och Emsan på skype för första gången på tre månader, gud vad skönt det var, nu är jag jätte glad...saknar er och är super glad att Emsan äntligen fått ett jobb som hon trivs riktigt bra på, är så glad för fin skull! nu ska jag se vad jag ska hitta på resten av dagen, ikväll kommer Mashi och vi ska mysa och kolla på någon film:)

Åter igen, grattis till mig själv, det gjorde jag bra!:) hehe...

hur har ni det alla där hemma? här på bloggen handlar det mesta bara om mig, mig, mig och mig... och glömde jag säga mig? jag vill ju självklart veta vad som händer för er hemma i Sverige också? vad gör ni? vill veta alla roliga saker!


En låt på morgonkvisten!



En liten låt såhär på morgonen som får mig att tänka på min andra häft där hemma på andra sidan jordklotet... Saknar dig så!

Nu ska jag iväg och göra mitt teoriprov för mitt körkort, önska mig lycka till!!

Positiva tankar är A och O!

Nu har jag redan jobbat klart för dagen, (städat upp efter barnen och gått ut med hunden vet att det inte är ett au pair jobb egentligen men vet inte riktigt vad jags ka göra åt det och faktum är att både jag och hunden behöver motionen av det, jag kommer åtminstonde ut en liten stund varje dag!) Nu är jag ledig fram tills på fredag. Blir att jobba helgen eftersom att mina värdföräldrar ska bort, lite tråkigt att jobba hela helgen men det är ändå bra för då kan jag inte göra åt några pengar och jag behöver verkligen spara allt jag kan för att ha råd att köpa bilderna + filmen till min skydiving som jag ska göra helgen efter!:) Gud vad jag börjar längta... allt känns så mycket lättare när man har något att se fram emot, försöker hela tiden att sätta upp saker jag vill göra med 2- 3 veckors mellanrum så att man har något att se fram emot och samtidigt så vet man hur mycket penga man behöver spara.

Efter Las Vegas och Skydivingen så är nästa plan inte förrän i Januari då Tobias, Mamma, Pappa och Emma kommer och hälsar på:) ska bli så himla kul, längtar redan! ... MEN, jag känner att jag vill ha något där emellan så just nu sitter jag och planerar förfullt på en resa till Evelina i San Fransisco i början på December, ska se när jag kan ha min lediga helg så jag kan åka upp, saknar min gunhild så otroligt mycket, över två månader jag såg´na sist!  Ska även passa på att se Golden Gate bron och Alcatraz samtidigt. 

Försöker ha planer hela tiden på vad jag vill göra och jag har skrivit ner en lista på vad jag skulle vilja ha gjort här nere, så så fort jag har tid och pengar så gör jag det... hade jag inte haft mina planer hade tiden här gått så mycket saktare och jag vet faktiskt inte om jag hade klarat av att vara här utan. Så ett litet tips, sätt upp små mål att sträva efter och plötsligt har flera veckor gått!

Sedan jag har kommit hit så har jag blivit riktigt bra på positivt tänkande, vänder allt positivt för jag tror att det kommer något bra ur allt, även om det känns otroligt svårt och ibland som att hur man än gör så kan det inte bli bättre, faktum är att det kan alltid bli bättre, frågan är vad man själv är nöjd med! ... Jag hamnade först i en familj jag inte trivdes i, hade en riktigt tuff tid, många kanske tänker "stackare, hoppas det inte blir så för mig" men faktum är att jag skulle aldrig göra något annorlunda, det är en del av min tid här och jag har lärt mig något utav det så jag tänker verkligen inte "stackars mig att jag var tvungen att byta" tvärtom, vad jag har lärt mig mycket utav det!

Har vart mycket snack om hemlängan osv nu, men det är väl det den tredjemånaden handlar om, de flesta har mer eller mindre hemlängtan och faktum är att det faktiskt är en stor del av ens tid här...



Åh vad jag älskar både filmen och låten, blir bara ännu mer kär, RYSER!
Eftersom det inte gick lägga in klippet jag ville så har ni låten här ovan och det bästa klippet här!

With Love!

Filminspelning!

Behöve egentligen lägga all ledig tid på att läsa till mitt amerikanske körkort nu men jag kan bara inte hålla mig ifrån att berätta om min dag! dagen började med att jag vaknade och tog barnen till skolan som vanligt, på eftermiddagen när jag lagt ner min minsta för hennes nap så kom min värdmamma hem och frågade om jag ville följa med och se när dom spelade in beverly hills chihuahua 2. En av hennes vänner jobbade med ljudet till filmen och kunde ge oss en rundvisning, tyvärr kunde jag inte följa med in i huset men jag fick gå utanför och träffa alla som arbetade med filmen och alla söta hundar, det var verkligen riktigt roligt att se hur en filminspelning går till. Som min värdpappa sa " du får verklige se det riktiga livet i Hollywood" och jag är verkligen jätte glad att jag fick denna chansen. Här kommer självklart lite bilder!














Här är några av stjärnorna i filmen!:) och appropå stjärnor... jag skakade hand med han som skötte ljudet för Jhonny Depp i Pirates of the Carabian:)

Och när jag trodde att dagen inte kunde bli bättre så kom min värdmamma med ett brev som kommit till mig, från min kära famor, blev verkligen jätte glad, vad söt du är som skickade med kort från när jag och Marcus var lucia, det var jätte kul!! betyder så himla mycket att få ett brev... Skicka tillbaka en bamsekram till farfar också!:) Tack ska ni ha!

Det blev lite snabbt ihop slaffsat, jag måste verkligen läsa tills mina ögon går ihop nu... vill verkligen klara teorin till körkortet!

God Morgon Sverige, godnatt USA! från ett just nu ganska bra Los Angeles!

Idag är ingen vanlig dag...

... för det är farmors födelsedag!
Grattis farmor på födelsedagen!
hoppas du får en bra dag med trevligt sällskap...
skickar en stor kram över till dig på andra sidan jordklotet!
Saknar er!

Once in a lifetime...

Här kommer lite bilder från Halloween kvällen och min och fridas utstyrsel:)


















Vi fyra på fest i Hollywood Hills...


Kvällen började med att frida óch jag gjorde oss iordning hos mig, sedan tog vi bussen till Linda och Malins hotell, malin gjorde mitt hår, tack för det:) du är super duktig... Sedan gick vi ner till santa monica för att titta på den stora berömda paraden, riktigt kul att se alla sortens människor gammla som unga, alla var verkligen utklädda och gatorna var fulla av tusentals människor...Detta var verkligen en dag som man kunde räkna som once in a lifetime...

Tack för en härlig Halloween, är glad att jag kunde dela den med härliga vänner från Sverige!:)