What happens in LA... and Vegas!

Okej, då kör vi! vet att några är sugna på att veta hur min helg har varit och jag kan väl direkt börja med att varna om att detta med all säkerhet kommer att bli tidernas längsta blogginlägg, men kanske värt att läsa ändå, ska försöka samanfatta en händelserik helg i både positiv och negativ bemärkelse så kort jag kan!


Min helg började Fredagen den 13:e, kunde ju kanske förstått själv att den inte skulle starta så bra... Kl 14.15 skulle jag bli upphämtad utanför en restaurang 5min med bil från där jag bor, min värdmamma körde mig dit och jag var där kl 14, min värdmamma tyckte inte det var ett bra upphämtningställe eftersom att området där visst var ansett som ett dåligt område så hon rådde mig till att gå in på restaurangen och vänta vilket jag gjorde, största anledningen till att hon gjorde det var väl att det stod en kille utanför resaturangen som hon inte tyckte såg trevlig ut, men i vilket fall... Jag gick in, köpte en cola och satte mig för att vänta vid ett bord i hörnet av restaurangen, killen som stått utanför kom också in och satte sig vid ett bord på andra sidan av restaurangen, kände direkt hur han satt där och glodde på mig med sina kritvita ögon gentemot hans nästintill svarta hud, efter 20min kände jag mig väldigt illa tillmods då han fortfarande satt och kollade på mig och emellanåt kom det in folk som han pratade med och de kollade på mig. Jag fick nog och tänkte att det säkerligen bara var jag som inbillade mig så jag gick ut, promenerade över till andra sidan gatan och undertiden så ringde jag arrangören och frågade vart dom var egentligen och fick som svar att trafiken var dålig + att det var något annat som krånglade så att de skulle bli iaf 2h sena, JIPPIE, tänkte jag... i samma veva som jag lägger på ser jag killen från restaurangen igen och inser att han följer efter mig så jag ringer min värdmamma oh vill att hon kommer och hämtar upp mig direkt för jag kände mig riktigt illa tillmods, hon bad mig gå tillbaka till restaurangen eftersom att där kunde det inte hända något eftersom att folk jobbar där.

När jag lagt på luren med min värdmamma såg jag inte längre killen, skönt tänkte jag, gick tillbaka till restaurangen igen och satte mig vid samma bord igen, såg fortfarande inte killen så jag skickade ett SMS till min värdmamma att allt var okej och att han var borta. 5minuter senare var han tillbaka vid samma bord han satt vid från början, fortfarande råglodde han på mig... Skickade ett sms till min värdmamma att han var tillbaka igen och att jag verkligen hoppades på att dom snart skulle  komma och hämta mig, efter det ringde jag Frida för att ha någon att prata med, under tiden kommer dom som jobbar på restaurangen fram till mig och ber mig följa med dom, de tog med mig in till köket på restaurangen och förklarade att min värdmamma ringt och berättat att killen förföljde mig, jag fick förklara allt och 2min senare så kom 2st security vakter och jag fick förklara hur han såg ut och vart i restaurangen han satt, de berättade att dom inte kunde göra så mycket eftersom att jag inte hade något bevis på att han faktiskt förförljde mig så de bad mig att lämna restaurangen 5min efter dom och gå till andra sidan gatan, de hade sitt office där och de skulle kolla efter mig och förföljde han mig så kunde dom göra något åy det.

Sagt och gjort, 5minuter senare gick jag ut och innan dörren knappt gick igen bakom mig så var han efter mig igen, och jag kände riktigt paniken inom mig, han förföljde mig verkligen, jag som alltid är så naiv tänker alltid att sånt inte händer mig och verkligen inte mitt på dagen. I allafall, när jag kommit över gatan så springer vakterna fram till mig direkt och jag får följa med till deras ställe, några andra vakter tar han om killen som förföljde mig, hörde bakom mig hur han skrek "fuck, fuck, fuck" och att jag var "crazy".... När ja suttit hos vakterna en halvitmma kommer en vakt och berättar att killen förnekar allt men att de inte tänker att tro på honom för att dom kände igen honom och att han brukade vara där men dom kunde tyvärr inte göra så mycket mer än att köra iväg honom från den delen av Hollywood sålänge jag inte ville göra någon större grej av det vilket jag verkligen inte kände för. Dock ville dom att jag skulle stanna där tills bussen kom, vilket skulle bli ca 2h senare...så jag satt och pratade med vakterna där och de förklarade för mig vilka områden i LA som är bra och vilka som är dåliga. När väl bussen kom så hade jag två vakter som följde mig till bussen av säkerhetsskäl. Det var slutet på den historien!

...jag sa ju att det skulle bli långt, än är vi bara i Los Angeles...

Bussresan till Las Vegas var trevlig, roligt att träffa många roliga nya människor, men jag var inte riktigt på humör och kände att händelsen innan förstört ganska mycket. När vi kom till Vegas var kl nästan 12 på natten när vi fått in väskor och allt så vi lämnade i princip bara allt i rummet och jag och 2 andra svenska tjejer gick ut för att kika in Vegas, vi strosade runt, tog lite kort och sedan hem... väldigt trötta! 

Dagen efter gick vi upp tidigt, de svenska tjejerna ville sova länge och jag ville se så mycket av Vegas jag kunde så jag gick med några andra tjejer från resan och kollade in New york, New york, Excallibur och Luxur... Åkte också en åkattraktion, gick in i lite souvenir affärer och M&M World.

På kvällen så gick vi ut alla 25 tjejer och åt på Circus Circus och efter det hade arrangören beställt en stor limo för oss tjejer, det var riktigt häftigt stor limo som man kunde stå upp och dansa i, den åkte vi runt i ca 3h, den stannade så att vi kunde se shower och även vid Las Vegas skyllten, de flesta drack men jag drack bara 2 Cider, kände inte riktigt för att festa dels föra tt jag skulle hoppa fallskärm dagen efter och dels för att jag tyckte det var trevligt ändå, jag menar vi är i Las Vegas i en Limo och det är massa saker att se och det räckte för att jag skulle ha roligt...

När Limousine turen var slut så gick jag och några tjejer och kollade på vatten showen, det mina kära vänner var något för mig, så himla vackert.... För mig var det det bästa på resan efter skydivingen! Efter vatten showen gick vi och spelade lite på Casino och strosade omkring och kikade och sedan hem faktiskt.

Idag på morgonen packade vi alla våra saker och begav oss i väg till Skydivingen, jag var tro det eller ej inte ett dugg nervös, nervositeten kom först är jag satte mig i planet och förstod att jag faktiskt skulle hoppa... Kan inte med ord beskriva känslan när vi var högt högt uppe i luften och instruktören spänner fast mig i honom och öppnar dörren, när han gör det och jag ser hur fruktansvärt högt upp vi är förstår jag på riktigt vad jag gett mig in på och jag får en sån himla go känsla blandad av adrenalin och nervositet, så fruktansvärt härlig... plötsligt slängde sig instruktören rakt ut och det var som att falla fritt fall rakt ner, känslan är obeskrivlig... Jag ska hoppa IGEN!

Så helgen har varit riktigt bra i det stora hela. Saknat Tobias otroligt mycket, hade önskat så himla mycket att han kunde vart med mig och gjort allt detta, det hade gjort resan tio tusen gånger bättre...

Nu väntar sängen, lägger in bilder från resan imorgon någon gång när jag får tid!

Godmorgon Sverige/ Godnatt USA!

Kommentarer
Mathilda skriver:

hahaha jag kan inte fatta vad du råkar ut för jämt och ständigt - saker som bara händer på film :) verkligen.

Jag hoppas att du slänger upp kort så fort som möjligt och film!!


Blogg: http://frilander.blogg.se/
Skrivet: 2009-11-16, 11:43:50
Sandra widar skriver:

men vilket äckel då som förföljde dig! fy vad obehagligt..

vilken gåshud jag fick när jag läste om skydivingen! Fasen vad coolt! BILDER NUUU! :)


Skrivet: 2009-11-16, 11:56:57
Lina från gbg skriver:

Gud va kul att läsa din blogg altså! Det gör INGENTING att det är långa inlägg. fy fan va läskigt med killen på restaurangen, tur att din värdmamma agerade och att allt gick fint!

Var denna resan med au-pairerna/förmedlingen? Eller ett amerikanskt företag? Hur fick du nys om det?

Ha det kanon och keep up the good work ;)


Skrivet: 2009-11-16, 16:48:48
Sandra skriver:

JAG VILL OCKSÅ HOPPA! :) haha


Blogg: http://sandraaandersson.blogg.se/
Skrivet: 2009-11-18, 11:34:58
nathalie skriver:

Vad kostade det att hoppa och alla filmer och allt sånt? Och riktigt läskigt det där med han som försöljde dig. Vart någonstans i Hollywood var det? Hoppas att allt är bra med dig. Ses någon helg?

Kram Nathalie


Blogg: http://dealskardig.blogg.se/aupair
Skrivet: 2009-11-23, 07:30:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: