Ett snabbinlägg...

Nu ska jag kasta mig i sängen, men tänkte förtst skriva ett snabbt inlägg här...
Det är kul att mina läsare ökar för varje dag och denna veckan kommer det att hända lite kul är på bloggen...

För er som är lite intresserade av inredning så kommer det inom kort upp lite bilder på mitt kök som jag har gjort om lite, självklart kommer det upp före och efter bilder:) imorgon fixas det sista med köket så jag hoppas på att kunna lägga upp bilderna imorgon kväll:) annars blir det onsdag förmiddag! 

Det andra som kommer hända får förbli en hemlighet en liten stund till:)

Godnatt på er!

återblick

Hoppas alla haft en trevlig midsommar trotts vårat svenska sommarväder!

Jag och Tobias har precis kollat klart på Wallander- Skulden och ätit god kycklinggrya, nu sitter vi och slöar framför tvn med datorn i knät och på soffbordet står smågodis, chips och dipp:) inte super nyttigt men det är bara midsommar en gång om året:)

Har kollat igenom gamla bilder på datorn och kommer på hur mycket som ändras och händer på ett år, man tror det inte men när man sitter och kollar på kort så har faktist en heldel hänt...   Här kommer lite bilder från mitt senaste år... Thailand var helt klart minnesvärt och det är alltid lika kul att kolla igenom bilderna igen, helt klart en perfekt semester som inte kunnat bli bättre:)














Denna bjuder jag på för att jag älskar glädjen i bilden! Helt klart den bästa födelesedagen och bästa presenten man kunde fått. Tack allihop för den fantastiska kvällen med hemlig resa, EMD och champange i VIP rummet!:) oförglömmligt!


Ingen var gladare än jag den kvällen:)


Emelies syster vad med i Körslaget - Team Magnus.




Jag avslutar med ett midsommarkort på mig själv.
Ha en fortsatt bra kväll allihop!

Ändrade planer

Imorgon är det midsommar och det betyder självklart att man hoppas på bra väder!
Hoppas kan man ju alltid men man ska nog inte hoppas på för mycket, jag räknar med regn så får det bli en positiv överraskning om det skulle bli så att det skulle råka bli lite fint väder.

Tanken var väl egentligen att vi skulle åka till Falkenberg över midsommar, men det krånglade med sovplatser och som toppen på moset fick våran idag inte så älskade kajsa katt diagnosen skabb. Hur det nu gick till när hon är innekatt?
men men, nu är det örondroppar varje morgon och kväll i tio dagar för hennes del plus att hon om ca en vecka ska få en spruta också. 
Midsommar får firas hos min kära bror ute i Vegby, det ska komma mycket folk så det blir säkert kul det också.
Kommer kännas lite konstigt att fira utan min älskade Gunhild och min lille söte Krut...  blir första året på länge, vi har firat ihop sålänge jag kan minnas...

Jag passar på att bjuda på lite gamla bilder:)

Gammal bild som jag bjuder på!
Ibland tycker jag om att kramas och då kan det hända att jag ger min vän en kram:)

Den bjuder jag på
En kväll tidigare i våras, i mina föräldrars husvagn i Varberg. Ytterligare en bra kväll på Oscars!:)

Våran söta katt
Våran söta lilla Kajsa katt.


Ha en fortsatt bra kväll, nu ska jag hoppa i säng, måste vara utvilad tills imorgon!:)
Godnatt!

Visum, kort, pappersarbete m.m

Idag kom papperna från CC om visumhandlingar, den 26/6 ska jag befinna mig på den Amerikanska ambasaden i vår huvudstad. Innan dess ska massor med papper fyllas i, kort ska tas och hälsoundersökning ska göras och mycket mer, allt ska vara klart tills nästa fredag. Nu är det planering som gäller för att hinna med allt då jag jobbar hur mycket som hellst nästa vecka, men jag hoppas på att ha lite tur med mig så ska det nog gå fint. skönt att ha alla det överstökat sen så man bara kan koncentrera sig på själva resan!:)

Idag har jag och Tobias varit i Borås och kikat på kläder, jag tänkte att jag skulle hitta något att ha på sig på midsommar men tyvärr, däremot hittade Tobias ett par glasögon så helt tomhänta gick vi inte hem.

Kvällen ska spenderas med att fylla i massa papper och imorgon är det vetrinärbesök, gekås och Falkenberg som står på schemat.

Jag har fått ett mail från familjen för någon dag sedan, dom ska börja ta kort på omgivningen och huset osv, det ska bli spännande...  kort på barnen har jag redan sett massor, super söta:)

Glad Midsommar allihopa om vi inte hörs innan dess!:)

15:e Juni

Måndag 15:e Juni är det idag och det betyder att om exakt två månader befinner jag mig på varmare breddgrader, närmare bestämt Loz Feliz Los Angeles CA:) det betyder också att jag har avklarat några dagar i NYC och sovit första natten hos min familj:)

Idag har jag avklarat en 7,5h arbetsdag, gått en rask promenad 45min och nu ska jag snabbt in i duschen och skölja av mig, sedan vidare på bilbingo, kalla mig tant men det är faktist riktigt spännande och mysigt!:) 

God morgon Världen!

...vilken underbar dag!
Ja, nästan så om man bortser från vädret, snart har halva juni gått och vad har vi för väder?  moln, moln, moln...överallt!

Igår åkte jag och Älsklingen en sväng till Jönköping och kikade på en hylla som han kan ha alla sina xbox och wii spel i men tyvärr hittade vi inget som passade, vi hade tänkt oss ett fint litet skåp som inte tar för stor plats, är snyggt och till ett rimligt pris. Istället hittade vi ett stort skåp, riktigt snyggt, men långt över vad vi tänkt ge, självklart! nu blir det ännu svårare att hitta ett skåp som kommer passa då vi båda tyckte att detta skulle passa perfekt i vårt vardagsrum.

På kvällen kom Mathilda och Jerker på besök, käkade tacopaj och spelade Risk.. JAG vann!:) hade det inte varit det hade jag aldrig avslöjat vinnaren utan låtit er nöjas med att vi spelat risk, dålig förlorare kan man lugnt kalla mig! måste bli bättre på det!

Nu ska jag upp och kolla lite tider för kattutställningen idag, sen blir det nog att kika upp dit en sväng senare, blir nog kanske även en tripp till min kära bror för att se hur det går för honom med hans altanbygge! 

Sist men inte minst och bättre sent än aldrig...

Jag vill självklart gratta min kära kusin som nu äntligen är färdig undersköterska!
http://deadbymay.blogspot.com/

Ha en underbar söndag allihop!

Klappat och klart!

Då var det klappat och klart, den 10:e Augusti lyfter planet mot NYC och från och med den 14e Augusti kommer min adress för ett tag framöver ligga i Loz Feliz ,Los Angeles CA.  framöver kommer ni att kunna följa mitt lilla äventyr här då jag ska försöka uppdatera och slänga upp bilder :) vem vet, det lär bli mycket spännande ni inte kan missa!:)


dags för sängen.

Då har man varit snäll och lekt lite taxi, hämtat Emelie, bror och Alex i Borås så nu ska det bli väldigt skönt att krypa ner under täcket, kollar man ut så börjar det ljusna rejält och det känns som att klockan faktist är mer än vad den är och för att citera Emelie - "man hör morgonfåglarna ute". Så Godnatt på er allihop!

Vad som kommer ur mina högtalare idag...

The Rasmus - Still Standing
http://www.youtube.com/watch?v=vt7H2YaonD0


I wish you here tonight with me to see the northern lights
I wish you were here tonight with me
I wish I could have you by my side tonight when the sky is burning
I wish I could have you by my side

Cause I've been down and I've been crawling
Won't back down no more

Can't you stop the lies, falling from the skies
Down on me, I'm still standing
Can't you roll the dice, I might be surprised
Conscience clear, I'm still standing here

burns like a thousand stars, though you are light years away
burns like a thousand stars or more

you're up there, you're always with me
smiling down on me

can't you stop the lies, falling from the skies
down on me, I'm still standing
can't you roll the dice, I might be surprised
conscience clear, I'm still standing here

It's something sacred, something so beautiful
something quiet to ease my mind
when the pressure's taking me over and over

cause I've been down and I've been crawling
pushed around and always falling
you're up there, you're always with me
smiling down on me

can't you stop the lies, falling from the skies
down on me, I'm still standing
can't you roll the dice, I might be surprised
conscience clear, I'm still standing here
can't you stop the lies, falling from the skies
down on me, I'm still standing here
can't you roll the dice, I might be surprised
conscience clear, I'm still standing here

Susan Boyle vs Diversity

Susan Boyle har blivit världskändis sedan hon medverkat i Britains got talent och stod nu i final mot Diversity, en grupp väldigt duktiga dansare. Susan Boyle har varit segertippad länge men snubblade nu på mållinjen när Diversity knep hem vinsten.

Se båda final framträdandena här:

Diversity                                                                                                 
http://www.youtube.com/watch?v=B-o8egEWiZE                           

Susan Boyle
 http://www.youtube.com/watch?v=b2xiAQCTy2E