Godmorgon?

Efter att vi anlänt sent till hotellet somnade vi ganska fort vid 2-3 tiden någon gång. Dock fick vi inte någon speciellt lång sömn innan brandlarmet gick igång vid 5tiden på morgonen. Först förstod jag inte vad det var och trodde nog först att det var min väckarklocka men förstod ganska snabbt att så inte var fallet. Det var kaos i vårat rum Tobias fumlande omkring i mörkret och försökte att hitta kläder och jag försökte hitta mina samtidigt som vi hade det stressade ljudet av brandlarmet i öronen... Sandra och Niklas var snabbt och knackade på vår dörr och jag hann inte få på mig mer än ett par jeans och en morgonrock innan vi sprang ut och ner för trapporna från åttonde våningen, folk hade panik och stackars familjer kom springandes med deras barn. Dock var det falskt alarm som tur var, någon hade råkat göra sönder en ruta och det hade satt igång brandlarmet..... Jag var inte ett dugg trött när vi kom tillbaka till vårt rum men efter ett tag så somnade jag ändå och på morgonen när vi vaknade kändes det som att man drömt det hela. Nu vet jag iaf hur jag reagerar i en sådan situaton, det var inget kul alls, snacka om att få upp puls snabbt.

Idag har vi haft en super bra dag, vi har åkt en turisbuss och sett Hyde Park, Buckingham Palace (som vi ska tillbaka till imorgon för att se när dom byter vakter.),  Tower bridge, London Bridge, Big Ben, London Eye... Efter den rundan så gick vi lite på Oxford street, jag och Sandra fyndade massor på Primark, medan Tobias och Niklas satte sig för att ta en öl i solen, för bra väder det har vi också:) När jag och Sandra var klara med shoppingen sån gjorde vi dom sällskap. Nu är vi hemma för att göra oss iordning lite, ikväll ska vi ut och äta på någon mysig restaurang. Så bra det har vi det allt...

Här kommer lite bilder från våran dag!:)


Big Ben






Frukost inne i London


Turistbuss


Triumfbågen


Tower bridge


Oxford Street


shopping, shopping... PRIMARK!


Jag, Tobias och London Eye


Sandra och Jag, nöjda efter vår shopping på Primark


Sandra och jag... bus.


Hotellrummet. Bilden bak är garderoben.


Våren är här och nu ska vi snart ut och äta middag:)





Nu är vi framme!

Äntligen är vi framme efter vad som känns som en evighet i bussen, klockan är mitt i natten och vi är super trötta men glada. Morgondagen kommer att bestå av mycket turistande då vi tänkt att ta en turistbuss och åka omkring och se Big Ben, Hyde Park, London Eye, Buckingham Palace osv... Jag kan redan säga att jag älskar London och det känns lite som att vara i serien "Hem till gården".

Hotellet är mer än fint, det är helt fantastiskt, jag sov en natt på Hilton hotell i Beverly Hills när jag bodde i Los Angeles och vad jag kan säga just nu så slår detta hotellet det med hästlängder, jag kan bara inte förstå att vi fick det så billigt:) Nu är vi trötta och vi är väldigt förväntansfulla inför imorgon.  Lovar en uppdatering imorgon igen och då med bilder!

Dom har lovat 20 grader imorgon, vi hoppas det stämmer! 

Godnatt!

Helt otroligt

Snacka om att endel människor kan överraska en rejält, jag låter klippet tala för sig självt.

Trevlig helg!


Jag har fått nippran på Cupcakes

Jag åt Cupcakes några gånger i USA men bakade aldrig riktigt själv, det enda vi gjorde var att dekorera dom med glasyr och olika strössel men när vi skulle ha Mathildas babyshower så fick jag äntligen en anledning till att baka och jag kan inte sluta. Idag var det min tur att ha med mig fika till jobbet och jag kunde inte annat än att ta med Cupcakes och känner jag mig själv så dröjer det inte länge tills det blir av igen.


Babyshower!

Idag vaknar jag upp riktigt glad efter att ha haft en riktigt lyckad babyshower för Mathilda, så jag har planerat detta, började långt innan jag åkte hem från USA, och det blev bättre än jag kunnat tänka mig, ett STORT tack till Amanda som hjälpte till för att få det så bra!

Amanda och jag har suttit och planerat detta läänge, eftersom att hon bor i Norge så har vi suttit på skype och planerat lekar, mat och inbjudningar osv, och igår var det dags... Amanda och underbar Solo kom över vid 11 tiden igår och då började fixandet med cupcakes, mat, blöjtårta, lekar osv... så vi höll igång hela dagen. Fint blev det!

Jag hade lurat Mathilda med att jag, Tobias, hon och Jerker skulle ut och äta på Oliven i Borås för att sedan avsluta kvällen med lite Bowling så hon anade ingenting och Jerker spelade med riktigt bra (han har vetat om detta väldigt länge och han har varit våran mulvad för att veta vad mathilda velat ha)... När Mathilda steg in i lägenheten så blev hon helt chockad och förstod ingenting när jag, Amanda, Solo, Evelina och Emelie stod där och på bänken i hallen låg en stor hög av presenter. Jag kunde riktigt se på henne hur glad och chokad hon blev och det var genast värt all planering och tid, jag hade en helt underbar kväll igår och det tror jag att vi alla håller med om.

Spelen vi planerat var först en Quiz där jerker hade fått svara på frågo såsom vad hans första tanke var när Mathilda berättade att han var gravid och vad hans tankar var inför förlossningen.

  • Vi fick också gissa storleken på Mathildas mage genom att alla fick klippa av en bit snöre, Evelina blev den lyckliga vinnaren i denna lek.
  • Vi tog också 5st blöjor och smälte 5 olika choklad sorter i dom, sedan fick alla "gissa bajset".
  • Sedan fick även alla gissa på datum och tid när dom tror att Mathilda ska föda, så denna lek får vi väl ge oss till tåls med innan vi får en vinnare i den:)
  • Alla skrev också små lyckönskningar/Tips till mathilda som hon kan ha sedan när den lilla är född...
  • Detta var några av de lekar vi hade under kvällen.

Tack alla för en fantastisk kväll!

Tyvärr har jag fortfarnde ingen kamera så inga bilder blev tagna men vi väntar tålmodigt på att Amanda ska skicka dom och då lovar jag att dom kommer upp här direkt.