Okej, nu ska jag skärpa mig!

Jag har varit så upptagen sedan jag kom hem så jag har helt enkelt inte haft tid att blogga, tråkigt jag vet men jag ska bli bättre. Veckan har bestått utav att jag har jobbat och fixat med viktiga papper, Mathilda har varit här och vi har bakat super gooda Brownies!

Igår började ju bokrean så jag följde med Mathilda dit, fanns en hög bra böcker... Efter vi kollat klart så gick vi och kikade på barnvagn åt Mathilda och som tur hittade hon en bra så hon gjorde ett riktigt kap eftersom att den var på rea. Måste säga att det är riktigt mysigt att hon är gravid, hon är vacker även om hon inte ser det själv! 

Sedan kom mamma till stan och mötte upp oss, Mathilda åkte hem och jag gick tillbaka till bokhandeln med mamma, vi hittade inte super mycket men jag fick en bok jag jätte gärna ville ha av henne "Såser & Dipper", dom som känner mig vet att detta är en bok helt i min stil!

Nu ska jag börja plocka iordning här hemma, ikväll kommer Sandra och Niklas och vi ska spela Mario och äta Tacos.... gud så gott det ska bli, har inte gjort det sedan jag kom hem än!

Vad gör ni i helgen?



Lunch och mys med mina underbara vänner!

De senaste dagarna har bestått av sova och att försöka komma iordning här hemma. Men igår la jag allt det där bakom mig och försökte glömma att det inte fanns, dessvärre får jag göra det idag istället!

I vilketfall så hade jag en toppen mysig dag igår! Mathilda kom och hämtade mig runt ett och sedan åkte vi ner till Lisa för att äta lunch, Lisa hade lagat underbart god pannbiff. Vi satt och pratade och hade det mysigt hela dagen, kramade och gosade med Mathildas vackra mage, lite senare kom också Evelina när hon slutat jobba... Vi kom iaf fram till att det troligtvis är en tjej som gömmer sig i min kära kusins mage, det är det jag sagt hela tiden, i know im right!








Jag vet att det är en tjej som gömmer sig där inne!

Tack tjejer för en underbar dag!

Idag blir en mysdag, jag och Tobias ska spela lite Wii och jag ska försöka få iordning på mina kläder (gud så jag tjötar om det!) Sedan kommer Emsan och vi ska dricka lite cider och vin! MUMMS!

Tänkte dela med mig av våran syn imorsse, kan inte fatta så mycket snö det kan komma under en natt, men jag ska inte klaga, jag ÄLSKAR det!:)


Som ni ser så fick vi skotta ut den från parkeringen. Denna bildern är tagen kl 11 på förmiddagen och vi parkerade bilen runt kl 1.30 inatt! 

Hoppas alla har en bra Lördag!

För det var bara min kick off!

Efter att ha kommit hem efter ett helt fantastiskt halvår Los Angeles går tankarna för fulla muggar vart nästa resa ska gå? Jag har så himla många ställen som jag vill se och upptäcka. Carlifornien är jag klar med för ett tag, även om det är ett helt underbart ställe!

Det som jag skulle vilja göra är:

- Safari i Afrika
- Resa runt i Australien
- Roadtrip i Europa

De är min topp tre... Men först ska jag jobba och njuta lite av Sverige. Åker ju trotts allt till London i slutet på April och då ska jag och Sandra shoppa loss!:) 

Efter att ha varit Au Pair så har många möjligheter öppnat sig då jag med all säkerhet kommer att åka och hälsa på Megan och Cassie i Australien, förhoppningsvis nästa Januari, där kommer ju också gratis boende vilket gör allt mycket billigare.

Jag väntar också ihärdigt på att mina vänner från världen över ska komma och hälsa på mig:) vet att Cassie kommer till hösten och Sandy kommer med största trolighet i September! Så kul vi ska ha... Sedan ska jag åka och hälsa på Mashi också.... det finns så mycket och mitt liv är just nu Underbart!:)

Det fick jag äta upp!

Det där jag pratade om igår, om att jag inte kände av tidskillnaden, vi stryker det va? låtsas som att jag aldrig pratade om det?

Om sanningen ska fram så vaknade jag kl 6imorsse, super pigg. Att grannen hade på TVn på extremt hög volym så jag kunde höra vartenda ord gjorde det inte lättare att somna om heller.

Efter ett tag somnade jag om och vaknade inte innan tobias åkte till jobbet kl 12, somnade sedan om igen, vaknade när Evelina ringde och somnade sedan om igen, vaknade när Farmor ringde och somnade sedan om igen och vaknade inte igen förrän nu 16,30... kunde utan problem somnat om igen men tvingade mig själv upp ur sängen.

Har konstaterat att jag måste köpa en ny byrå eller liknande, får inte plats med allt i garderoben...

ska lägga upp bilder här på mitt kaos när jag hittat sladden till datorn.

Mmm, snööö och mys.... jag mår TOPPEN!:)

Back in Sweden!

Så nu sitter jag här i min lägenhet igen, känns faktiskt riktigt bra, men lite konstigt... har nog inte riktigt förstått att jag är hemma än. Åh så skönt att sova i min egen säng, med mitt underbara täcke, gud så jag saknat det!:)

Flygresan hem gick riktigt bra sov nästan hela vägen så tiden gick fort!

Än känner jag inte av tidskillnaden iaf, känns som jag är helt på Svensk tid men ska väl inte säga för mycket, kommer säkert att känna mig som en klubbad säl imorgon när jag vaknar bara för det!

Har städat sedan jag vaknade imorsse, och är inte klar än... Snart kommer Emsan hit och sedan även Mathilda, gud så jag saknat er!:) På Torsdag och Fredag får jag även träffa Lisa, Linda och Evelina!:)

Har inte öppnat mina resväskor än, har räknat ut att jag måste rensa på mina gamla kläder innan det blir dags för det, har nämligen ingen plats i  garderoben... ooops!

Har redan fått arbetstider, gud så skönt! 
Så har ni jobb till mig så säg till!!

Tillbaka till städning/uppacking!
Hello lovely Sweden!:)

Im so sorry....

Har inte skrivit på länge... har som sagt inte haft något internet och det har varit full rulle! Har en sak att berätta för er läsare som kankse kommer komma som en chock...

Imorgon kväll går mitt plan tillbaka mot Sverige igen och där med är min tid här slut, men jag lovar er att äventyren är det inte slut på, så jag hoppas ni stannar kvar och fortsätter att följa mig!:D

Många har nog frågan; Varför? och här har ni svaret.

Det finns många anledningar till att jag väljer att åka hem och avsluta mitt år, här har ni några:
  1. Jag känner mig klar
  2. Mycket som händer hemma just nu och personer jag vill finnas där för.
  3. Min situation här är långt ifrån den bästa.
  4. Det är dags att göra något nytt
  5. Nya äventyr väntar.
Jag är inte ett dugg ledsen över mitt beslut, jag känner mig nöjd över beslutet vilket är riktigt skönt! Jag är stolt över mig själv och jag har hunnit med så otroligt mycket! jag säger bara Woow, vilket äventyr och så mycket jag lärt mig!

Nu väntas nästa äventyr!



Inget internet

Hej det här är Frida, hjälper bara Hanna att meddela er att hon inte har något internet på obestämd tid.
Hon uppdaterar på fort hon fått tillbaka det:)


Grammys!

Som folk säkert redan vet så var det Grammisgalan i Söndags och jag och några andra aupairer hade den brillianta ideen att åka och kolla när kändisarna entrar röda mattan, men icke då! När vi kom dit så var det avspärrat på milsvägar så det kunde man ju glömma. Eftersom att vi var bort mot 15st Aupairer så funderade vi starkt på att bara springa in alla på en gång och se hur långt vi kom men den ideen la vi ner efter ett tag, vi hade säkerligen inte lyckats speciellt bra!

Men efter att alla kändisar gått klart så blev det folktomt rätt fort och vi började prata med en trevlig tjej som arbetade med att plocka ner allt igen, hon var så snäll att hon tog min kamera och tog lite kort på hur det såg ut så det är vad jag tänker bjuda er på. Alltid något tänkte vi och började sedan traska mot bussen, en promenad på ca 20min. På vägen passerade jag och Mashi Hilton hotell och av någon anledning kollade jag in medans jag passerade, inne stod de 3st paparazzi fotografer och började vinka in mig och Mashi men vi fortsatte bara att gå och vi hann inte långt innan de kom springande efter oss och frågade om de kunde få ta kort på oss och de frågade också  om vi var sugna på att hänga med på efterfest hos pdiddy efter det att grammisgalan var slut, vi båda bara skrattade och frågade om de inte hade ett bättre skämt att dra... Eftersom vi absolut inte kunde tro honom tog han fram sin kamera och visade oss bilder då de var med diverse kändisar på rödmattan. snacka galet, vi pratade en stund till och vi följde med dom upp till deras hotellrum på Hilton där de bjöd på drinkar, jag drack dock inte eftersom att jag körde bil tidigt på morgonen dagen efter, sedan var det dags för oss att åka hem och byta om för efterfesten och de skulle hämta upp oss på ett ställe nära där megan bor, vi skulle köra efter dom i våran bil eftersom att vi alla skulle jobba dagen efter, tyvärr slutade det inte med att vi gick på efterfesten med alla kändisar eftersom att dom åkte dit efter kl ett på natten och vi alla började jobba kl 6 på morgonen. Tråkigt men det är ju faktiskt inte alla som ens fått inbjudan så det var riktigt kul!:)

Här kommer lite bilder från den kända mattan!:)
















En hel parkering full med limos!


På tal om något helt annat, blev idag väldigt glatt överasskad när det ringde på min amerikanska telefon, kände inte igen numret så svarade som jag brukar "hi, this is Hanna" och personen i andra ändan börjar prata Svenska, knasigt men kul, det visade sig vara en vän till Farmor och Farfar som vist befann sig här, så kul... blev glatt överasskad!

Nu ska jag sova, dags att gå upp om 6 timmar! 

Godnatt LA, Godmorgon Sverige!