Inlines och Bal

Idag blev det äntligen av, vädret stod på våran sida och vi åkte faktist inlines från Vegby till Ulricehamn!
Sedan var det bal, inget speciellt om ni frågar mig, ingen som föll mig direkt i smaken, lite besviken faktist, brukar så lätt falla för klänningar men icke. Sedan till alla som inte kommit på det själva, svarta och vita klänningar går helt bort när det gäller bal!

Imorgon får köket känna på penseln! 
Dags att sova.
Godnatt!

Satans mobil

Vaknade upp till en hemsk ringsignal imorsses då Tobias chef ringde och ville att han skulle komma och jobba tidigare pga ett datorhaveri, låg kvar och drog mig i sängen en bra stund efter att han åkt och bestämde mig sedan för att slänga på mig städkläderna och göra riktigt fint här hemma vilket det nu är, det skiner överallt! varenda vrå och skrymsle har fått känna på dammvippan!  Tid har det tagit men tro det eller ej så är det faktist riktigt roligt att vrida upp volymen i högtalarna och gå runt och städa, men nackdelen är att man blir så förbaskat jävla sugen på att göra om varenda gång, nästa projekt är köket som ska få vita väggar och nya gardiner.
Nu tänkte jag sätta mig med The Sims 3 som nu så fint ligger på min dator!

Dagens motion: Gått 1mil i rask takt. ( aaaaaj, känner redan av träningsvärk i min rumpa!)

Fullt upp!

Ja idag har jag fått mycket gjort och det känns faktist väldigt bra!
Gick upp 06.30, slängde i mig frukost och åkte och jobbade till kl 15.30.
Kl 16 hade jag tid hos studievägledaren vilket jag har väntat på så det var skönt!
Kl 17 var jag uppe på vistavallen redo för dagens 5km.
Hemma vid 18 och nu har jag tvättat och mamma har även vart på besök.
Nu ska jag städa toaletten och sedan ska jag äta kvällsmat och titta på säsongsavslutningen av One tree hill!!!

Dagens träning: Rask promenad 5km.

Måste även tillägga att...

Alexander Ryback är mycket värd vinsten i Eurovision song contest, det är nog ingen som missat att han totalt krossade allt motstånd i Lördags.
Trodde dock att det var över för oss här i norden då mång länder har en tendens att rösta på varandra, men Alexander bevisade i lördags att med rätt låt har alla länder en chans.
Tycker lite synd om Malena Ernman som var värd en bättre placering.



Och jag tror att många blev nog lite smått förälskade i denna superhärliga gutt i Lördags!

Efter regn kommer solsken!

Helgen har verkligen erbjudit varrierat väder, men det är väl precis så vädret vid kusten är. Det blåser undan fort, ena sekunden ligger man och solar och har det riktigt skönt, sekunden efter kommer de förbaskade molnen och sätter stopp för den njutningen. Ungefär så har min helg sett ut:)  Fast vi har även tagit oss ut till fästningen och ätit lunch med Mathilda och Jerker på klipporna, matat skrattmåsar och fiskmåsar med bröd och tagit en runda på Varbergs fästning. Mys på hög nivå!

Ny vecka med nya möjligheter!
Idag är första dagen på mitt nya nyttiga jag, beach 2009 nästa!  så nu ska jag göra något nyttigt för mig själv varje dag för att lyckas med detta, och för att sporra mig själv till att lyckas utlovar jag här med att lägga ut vad jag gör för aktivitet varje dag för att nå mitt mål, med början idag!

Idag: Sprungit i intervaller 5km.


...

Det blev inget inlägg dagen efter för mig, skämms!

En sammanfattning av helgen...
På Torsdagen tog jag och Gunhild pelle ner till varberg för en skön helg.
Våra dagar i Varberg har mest spenderats med kortspel och Monopol, däremellan har vi vart inne i Varberg en sväng för att fönstershoppa och inhandla lite matnyttigt. Duktig som jag är lyckades jag både starta grillen och grilla, cred till mig! Riktigt gott blev det. Fläskfile, potatisgratäng, bearnesås och en god sallad så var den kvällen räddad. En kväll med tacos hanns såklart också med.

På Lördag eftermiddag kom Emsan ner och vi drack lite och fortsatte sedan till Oscars. Det blev en helkväll med många härliga skratt! 

Imorgon bär det av till Varberg igen men denna gång med min alldeles egna älskling, det ska bli mys hela helgen:) synd bara att inte Jerker och Mathilda kunde komma ner och hälsa på oss, hade vart mysigt! Grr på er;)


tillbaka i ulricehamn

Då var man tillbaka i ulricehamn efter en härlig helg i Varberg, hinner tyvärr inte skriva så mycket just nu för ska börja med en överasskning till älskingen som jag tänkt ska vara klar tills han kommer hem från sin match halv nio, men ett mer detaljerat inlägg kommer upp under kvällen eller imorgon förmiddag, även lite härliga bilder utlovas!
håll ut!

Så blev det Maj!

Tusan vad tiden går fort, den bara rinner iväg!
så lite uppdatering om vad som hänt det senaste...

I Fredags tog jag och Tobias vårat pick och pack och tog bilen ner till falkenberg, men ett snabbt stopp vid Ullared, det är ju nästan ett måste när man åker förbi, tråkigt nog fick jag inte gå in på Ge-Kås då min lilla älskling var bakis värre sedan dagen innan ( han var inte lika lugn som jag på Valborg.), så jag fick nöja mig med att springa in i skoaffärerna runt omkring, vilket kanske var ganska bra då jag ändå bara skulle gjort åt massa onödiga pengar om jag gått in. Konsigt nog så hittade jag inga skor så jag åkte från Ullared lika rik (eller fattig) som när jag kom dit, bra jobbat enligt mig.

Väl nere i Falkenberg mötte vi upp kusinen och hennes sambo vid deras husvagn på skrea camping, där spenderade vi dagen med att sola, ta den årliga minigolf rundan, en promenad på stranden och känna på havet och plocka snäckor,  till kvällen blev det grillning, majskolvar, fläskfile och potatisgratäng. Det blev en mysig och lyckad dag som rundades av vid midnatt då vi tog bilen hem igen.

Lördagen spenderades med att åka ner till skottek och plocka sand som jag skulle ha till mina snäckor jag plockade i Falkenberg, resultatet blev ett jätte mysigt ljusfat som nu så vackert står på mitt vardagsrumsbord!
Även denna kvällen avnjöts med grillning men denna gången i form av hamburgare och tillsammans med en go drink.
Kvällen fortsatte med Evelina och Frida några cider och kortspel och sedan ett avslut på X&Y i Borås.

Söndagen vaknade jag upp ovanligt pigg för att ha druckigt dagen innan, jag har en tendens att alltid lycka bli super bakis (och nej det är inte för att jag dricker för mycket, det är genetiskt) så det var skönt men ändå blev det inte mycket vettigt gjort denna dagen.

Igår (Måndag) spenderades med att åka och hälsa på mitt gamla jobb och de härliga barnen där ute och sedan en snabb lunch med Mathilda. Efter jobbet kom mamma och hämtade upp mig och vi åkte en sväng till Jönköping för en snabb sväng på stan och sedan Ikea. Hem från denna runda fick jag med, en tröja (som min mamma så snällt hjälpte mig betala), fotsalt, sugrör, och en handdamsugare. ja en minst sagt blandad påse:)

Nu längtar jag bara till på Tosdag då det bär av till Varberg över helgen, det ska bli så skönt att komma till kusten så jag håller tummarna för bra väder!

hur har eran långhelg varit?

/Hanna

Långhelg!

Valborg i all ära, men det är minst sagt överreklamerat enligt mig.
Förr användes det mest som en ursäkt till att supa och och springa runt elden i Timmele, i år blev det en lugnare varriant med spelkväll och grillning vilket duger lika bra för mig, skönt idag då det enda som tyvärr påminner om gårdagen är min fantastiska andedräckt, synd att vitlök ska vara så förbenat gött!:)
Snart bär det av till Falkenberg, ska bli skönt att komma till kusten och njuta av solen om så bara för en dag.

/ Hanna