Lite mer bilder från London

Här kommer lite mer bilder från London som jag har fått förfrågningar om, orkar inte lägga upp alla och jag är säker på att ni inte hade orkat kolla ändå, här får ni lite!













Bokaffären som är med i Notting Hill


Utanför bokaffären:)


Den berömda dörren från filmen som både jag och Sandra bev väldigt besvikna på, den ser väl inte alls ut så i filmen? men efter att ha frågat både polis och taxichaufförer så skulle detta vist va dörren!


Efter att ha letat efter både bokaffären och dörren så tycke både jag och Sandra att vi var värda varsin drink!

På Söndagen åkte vi till ett museum som hette "Believe it or not" där fanns allt mellan himmel och jord.


Vart är mina ben?


Oj detta var en hög stol?


Världens längsta näsa, fy för att ha den!


En bit av Berlinmuren


Marilyn Monroes saker.


Vad som ska föreställa världens fulaste kvinna, dock hittade hon en man och födde en son!


Denna bilden ska jag kolla på varenda gång jag känner mig tjock, mannen bakom mig är världens fetaste man.


Om någon kallar mig lång igen så är mina 174cm inget att komma med när man står brevid världens längsta man!

Detta var lite av bilderna från London, har över 300 bilder på datorn men detta får räcka.

Imorgon bär det av till Kalmar, denna vackra stad... hoppas på fint väder men det är nog till att begära förmycket, trevligt har jag inga som hellst tvivel på att det kommer bli, Kalmar ÄR en sommarstad och jag är helt säker på att jag kommer få lite sommarkänslor även fast solen kanske inte kikar fram.

Ha en härlig helg allihop!

Love always
Hanna


Vilken makt man har om man är gravid...

Vilken bra dag jag har haft! Jobbade till 4 för att sedan åka ut till Mathilda, vi började montera ihop deras skötbord vilket gick väldigt fort och lätt! Kl 18 åkte vi till Ulricehamn för jag var tvungen att hämta upp Tobias på jobbet då, han och Calle skulle åka och kolla på Elfsborg och jag och Mathilda skulle ha myskväll hemma hos mig så vi tog även ett stopp på Ica för att hyra film och inhandla lite gottigt.

Efter denna dagen har jag insett vilken makt man faktiskt har som gravid, jag nästan längtar tills att jag kan få ha den makten, exempel på detta är ju tex när jag och Mathilda höll på med skötbordet och hon säger "du får ta dom jobbiga skruvarna längst in för jag är gravid", i Bilen till Ica så körde hon utpressning på Tobias "gör du mig upprörd så kanske vattnet går och det vill du inte för då behöver du köra mig till Borås och då tar det hela mycket längre tid"... ja du hör ju, listan skulle ju kunna göras lång!

Imorgon är det ledig dag för många, även mig (tror jag), det vet man aldrig riktigt. Springa ska jag iaf...
Ska jag våga ge mig på 5 kilometarn själv?


5km senare...

Nu har jag vart ute och sprungit 5km, fy tusan... det trodde jag inte om mig själv. Ska väl erkänna att jag sprang inte hela 5km men de 2 första och den sista, där emellan sprang jag och gick om vartannat, så man kan väl egentligen säga att jag sprang 4km iaf och utan Emelie vid min sida hade det säkert inte blivit mer än högst 1km.

Nu ska vi laga god kvällsmat och jag hoppas på att få med Emelie på att spela lite kort. Senare ikväll ska jag se på One tree hill och sedan läsa min bok Pojken som överlevde förintelsen, sjukt intressant och just nu har jag svårt att slita mig! 




Det är konstigt det där med tid...

....När man tänker på det. Ibland går tiden fort och ibland känns det som att klockan inte rör sig alls, tänker man tillbaka 3 månader så känns det som nyss och tänker man 3månader frammåt så är det nästan lite utav en evighet... så känner jag nu. Idag är det exakt 3 veckor (21 dagar) kvar till Mathilda ska föda och det känns just nu som en evighet och jag kan ju bara föreställa mig hur hon känner och jag vill inte ens föreställa mig vilken trisstress jag kommer känna när det är min tur en gång i tiden.

Helgen har varit lugn, har inte hänt speciellt mycket, i Lördags var det loppmarknad i Vegby så då fick det bli att hjälpa till där, på eftermiddagen sålde pappa Herbie (min första bil), fick ta ett sista åk. Lite sorgligt faktiskt, mycket minnen med den bilen! På kvällen åkte vi ut till Mathilda och Jerker i Nöre och lagade lite god mat och spelade kort hela kvällen, super trevligt, älskar våra kvällar!

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit mat, funderar på om man ska sattsa på att se Komisarie Travis eller Svenska Hollywood fruar?