Fredagsmys!

Ooops, jag och Tobias blev lite godissugna!


Underbara härliga vår!

okej, jag ska inte sticka under stolen med att jag faktiskt tyckt om snön sedan jag kom hem men nu när snön den senaste veckan börjat försvinna med rasande fart kan jag inte vänta på våren längre, idag är det med all säkerhet ca 12grader varmt och det är så man vill sätta sig på balkongen med en kopp te och lapa lite sol. Så det är faktiskt vad jag tänkt göra en liten stund nu, en värdig paus i min städning tycker jag! 

Idag har jag ocks hunnit med att planera lite på min och Evelinas eventuella roadtrip ner till Tyskland, ska hälsa på en kompis som jag träffade i USA som också är hemma nu, åååh, det ska bli så kul och det är ju något jag alltid velat göra. så se upp Tyskland, snart entrar jag och Gunhild autobahn! 


Nu har jag bestämt mig

... och denna gången ska jag verkligen hålla det!

Jag har bestämt mig för att verkligen börja ta hand om mig själv, jag ska börja gå promenader varje dag, ska försöka hinna med i alla fall 30 minuters promenad om dagen, det borde inte var så svårt, sedan ska jag spara ut mina naglar igen (både biter och river på naglarna), sedan har jag nu köpt hårinpackning, vitamin tillskott och diverse krämer idag när jag och mamma var och shoppade, så nu jädrar har jag ingen anledning till att inte gå in för det. Jag känner mig verkligen peppad nu men jag vet att jag har lätt för att hitta på ursäkter som "jag måste städa", "jag gör det sen", "jag ska bara göra detta först", "jag kör dubbelt imorgon"... ja listan kan göras lååång och ibland känns det som att ALLT är roligare än att just hålla igång och träna. Egentligen vet jag inte varför det är så för när man väl tränat så mår man så himla bra...

Är det någon som vet hur man gör för att verkligen peppa sig själv till att verkligen fortsätta?

Slappsöndag

Åh vad jag älskar söndagar som denna, när man vart ute dagen innan och vaknar upp trött från dagen innan... man är så härligt slö och det finns inget bättre än att sätta sig framför tvn med en bra film och cola.  Det är vad vi gör idag, slappar just nu framför fotboll men efter det hoppas jag på att det blir Troja, är sjukt sugen på att se den filmen nu.

Dagen igår var mysig, god varm smörgåstårta, drinkar, spel och härliga människor...  Idag blir det inget långt inlägg, är för trött för det.

Är det någon som vet någon som är duktig på att designa bloggar? behöver göra om min lite nu när jag inte längre är au pair...


Hoppas ni också har en härlig slappsöndag.

Kameran är död

Därav mina bildlösa inlägg. Jag köpte ju en kamera i USA och den har funkat super, men sedan jag kom hem har jag ju problemet med att den inte går att ladda här för det är inte rätt uttag.... Så idag ska jag ner till stan och försöka hitta en laddare som kan funka till min kamera, antar att det borde fungera med vilken cannon laddare som hellst, eller vad vet jag, elektronik är inte min grej... enligt mig ska saker bara funka, tänk så smidigt allt vore då!

Idag är min första hela lediga dag på två veckor, gud så jag njuuuter... ligger kvar i sängen men ska snart ta mig upp och gå ner en sväng på stan och göra lite ärenden innan jag ska ut till vegby och umgås lite, ikväll är det ALL IN det kan jag lova!

Veckan har vart bra även fast det i princip vart äta, sova, jobba, äta, sova, jobba... vilket är gött för det betyder pengar. Igår jobbade jag bara 2 timmar på morgonen och sedan hämtade jag upp Mathilda för att sedan åka hem till mig och spela lite poker på nätet, kl 1 hämtade vi upp Linn, gud så kul det var att se henne igen, synd att hon måste bo uppe i stockholm så man inte kan ses oftare! Iaf så åkte vi tre upp och simmade lite och på det lite bastu, liiiife is good!


Ikväll har Emsan sin födelsedagsfest ute i Vegby, hoppas Tobias hittar en laddare till kameran så att jag kan ta lite kort ikväll, för det lär bli Toppen, härliga tjejer, spel och alkohol... det låter som ett vattentätt koncept!!

Nu ska jag vika tvätt, duscha och sedan ner på stan för att sedan bli upphämtad kl 12, vi får väl se hur den ekvationen går ihop, det låter tight! Men vill man så kan man som det så fint heter!


träning på hög nivå!

fy tusan vilken träningsvärk jag har, igår så jobbade jag på dagen och när jag slutade så hämtade jag upp mathilda och vi åkte och simmade lite, riktigt skönt måste jag säga, fick upp pulsen rejält så jag var nöjd, efteråt satte vi oss i bastun en stund och sedan skulle jag köra hem mathilda, blev att jag stannade där och kolla på film och hade det riktigt mysigt!

Nu sitter jag här dagen efter och har träningsvärk så jag knappt kunnat sova inatt... men gissa vart jag har träningsvärk? inte i benen, inte armarna, inte ryggen utan handlederna... vet inte om jag någonsin haft det innan? men ont gör det kan jag lova!

Nu ska jag snart ta mig upp ur sängen och göra mig iordning för att åka iväg och klippa mig och färga håret, förbaskat skönt! 

Ååh, jag längtar till helgen då Emsan ska ha sin födelsedagsfest!! all in på den!

"Rast"

Nu är jag hemma lite från jobbet, började 7 imorsse och slutade 12 men går på kl 16 igen. Igår kväll jobbade jag också så pengarna rullar in som de ska.... Jag ska köpa mig en bra mobil om jag får en normal lön denna månaden och än så länge så ser det ljust ut, i like! 

Inte jätte kul att jobba helg kanske men med 100% ob så går det hela mycket enklare. Idag när jag slutat ska jag möta upp Tobias, Jonas och Elin och förhoppningsvis får jag se slutet på melodifestivalen, GOOO Anna säger jag... vem tycker ni ska vinna?

Nu ska jag äta min räksallad och vila lite i soffan innan det är dags för dagens andra arbetspass!

Oooh jag längtar lite extra efter nästa vecka också, varför kan jag inte säga!:)

Härliga Lördag!

Myys!

Vilken härlig dag, även fast solen lyser med sin frånvaro... tror jag är glad för det för idag är det städning och sedan jobb ikväll så här finns ingen tid till att ta en härlig promenad i solen inte. Älskar dagar som denna, att gå omkring och pyssla och göra det mysigt i lägenheten... 

Igår hände inte mycket, jobbade först ute i Gällstad och när jag slutade där åkte jag direkt ut till Blidsberg för att jobba, när jag kom hem därifrån kände jag mig som ett utsketet äpple så det fick bli lite tv tittande och sedan sängen. 

Imorgon är jag ledig som det ser ut just nu så då tänkte jag ha en bakdag, älskar att baka så vi får väl se vad det blir, blir det något lyckat så kommer det med all säkerhet ut lite bilder här!



Lägenhet = Arbetsplats

Just nu har jag gömt mig i hörnet av soffan i våran lägenhet med kvällsmat i knät, bacon, ägg, hönökaka och oboy... eller gömt och gömt, det är det enda ställe som jag får plats på just nu, vår lägenhet har förvandlats till en arbetsplats, Tobias och Niklas har täckt köksbordet med en mjuk filt och sitter och byter tangentbord på datorer, vadagsrumsbordet har blivit uppackningsbord för tangentbord och datarummet har blivit förråd för datorer... ja ni kan ju tänka er, det är inte speciellt mysigt just nu med kartonger överallt, därför tar jag snart en sväng till Sandra för att låta pojkarna meka lite ifred!

Idag har jag jobbat, varit på arbetsförmedlingen och vart ute och gått... så har fått mycket gjort om man jämför med igår då jag gick upp ur sängen lagom till att hämta Tobias på jobbet kl 13. det är inte OK....




Patetisk är jag!

Måste börja med att säga att jag älskar verkligen detta underbara väder, strålande sol och snö... bättre kan det knappast bli!

Idag har jag vart nere och handlat lite mat och nu har jag precis kollat klart på ett avsnitt av One Tree Hill, bättre serie finns knappast, sitter här och lipar som bara den... förstår inte hur patetisk man kan vara när man ligger och kollar på en serie och lever sig in så totalt att man känner så med dom. Helt sjukt och patetiskt men vad ska jag göra?  jag får väl rätta till sminket lite nu innan jag åker ut för att jobba lite till att börja med!

Ååh så jag längtar till helgen, på fredag kommer tjejerna hit och vi ska laga mat och mysa och på Lördag blir det utgång! det kommer bli en riktigt bra helg, och idag är en riktigt bra dag, jag älskar vädret och jag känner mig glad ut i fingerspettsarna! Egentligen borde jag ha tagit en promenad!

Ne nu måste jag fixa lite mat!!