Bloggdag 2

Ja då var det andra dagen på mitt bloggande och det har inte blivit så mycket fixande med bloggen som jag hade tänkt, jobbade till kl 17.15 och åkte direkt och handlade lite mat och ingredienser till mina muffins som jag länge tänkt baka. Var hemma vid 18.00 och satte genast igång med muffinsen, och medan dom gottade sig i ugnen slängde jag snabbt i mig lite kvällsmat, lite halvstressad eftersom att träningen började kl 19.00 ( tänar step på tisdagar). mina goda chockladmuffins med after eight var klara till kvart i sju, halvstressad som vanligt slängde jag på mig träningskläder och fyllde vattenflaskan, på väg ut möter jag mor, far och syster i trapphuset, ett litet oväntat besök fast tyvärr hann jag ju inte med det idag.  

Efter träningen följde Emsan med upp och vi spelade ett parti chicago (vi är bäst på det)... som vanligt vann jag med en knapp marginal, brukar ha turen att ha marginalerna på min sida=)  och för en stund sedan åkte hon hem och jag satte mig här vid min kära dator och har hunnit pyssla lite på min sida, lägg märke till den fräcka klockan som jag lyckades peta in på höger sida. En ganska liten detalj och min blogg är fortfarande långt ifrån så som jag vill att den ska se ut, men med lite små pyssel varje dag så kommer den inom kort att se mycket roligare ut. 


Nu ska jag fortsätta kika runt bland alla roliga sidor med tips och trix på hur man kan fixa till sin blogg, sedan ska jag hälsa på John Blund, denna dagen har verkligen gått i ett och jag känner verkligen att jag är helt slut.

Natti!


Hej allihop!

Nu har jag funderat länge på det här med att börja blogga, och äntligen har jag fått tummen ur, problemet har väl egentligen legat i att jag inte vet vad jag ska ha för namn på min blogg, och efter många om och men blev det just honeycrunchy, personligt och lite halvkul:)

Nu ska jag försöka komma på hur jag ska göra för att få bloggen lite mer personlig och rolig. får se om jag kan kan få användning av mina webbdesigns kunskaper sedan skolan men det får nog bli först imorgon, nu ska jag besöka sängen och börja fundera över hur min blogg ska se ut!  spännande....

Godnatt!

Välkommen till min nya blogg!