15:e Juni

Måndag 15:e Juni är det idag och det betyder att om exakt två månader befinner jag mig på varmare breddgrader, närmare bestämt Loz Feliz Los Angeles CA:) det betyder också att jag har avklarat några dagar i NYC och sovit första natten hos min familj:)

Idag har jag avklarat en 7,5h arbetsdag, gått en rask promenad 45min och nu ska jag snabbt in i duschen och skölja av mig, sedan vidare på bilbingo, kalla mig tant men det är faktist riktigt spännande och mysigt!:) 

Kommentarer
emma skriver:

Jo det klart, lite tur är det nog alltid. Min första familj bodde utanför pitsburh och hade 2 barn på 9 och 7 tror jag, kommer inte ihåg åldrarna exakt. Familj nr 2 bode utanför denver och hade 4 barn mellan 2 och 13 år gamla. Typ en dag innan jag skulle säga ja till dom kom min nuvarande familj så det var ju tur :)

Boston skulle jag kunna tänka mig att bo i annars. Lite kallt men fint. Har en kompis som bor där.


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-06-15, 17:30:24
a skriver:


Skrivet: 2009-06-17, 17:26:49
emma skriver:

Ja 4 kändes lite mkt. Jag hade faktiskt valt hela USA. Så jag är väldigt glad. Hur lång tid tog det innan du matchade med din familj? Ja den kom för någon dag sen. Svår engelska så det var lite jobbigt men man får sitta och läsa den nogare senare i sommar.


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-06-17, 17:28:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: