God morgon Världen!

...vilken underbar dag!
Ja, nästan så om man bortser från vädret, snart har halva juni gått och vad har vi för väder?  moln, moln, moln...överallt!

Igår åkte jag och Älsklingen en sväng till Jönköping och kikade på en hylla som han kan ha alla sina xbox och wii spel i men tyvärr hittade vi inget som passade, vi hade tänkt oss ett fint litet skåp som inte tar för stor plats, är snyggt och till ett rimligt pris. Istället hittade vi ett stort skåp, riktigt snyggt, men långt över vad vi tänkt ge, självklart! nu blir det ännu svårare att hitta ett skåp som kommer passa då vi båda tyckte att detta skulle passa perfekt i vårt vardagsrum.

På kvällen kom Mathilda och Jerker på besök, käkade tacopaj och spelade Risk.. JAG vann!:) hade det inte varit det hade jag aldrig avslöjat vinnaren utan låtit er nöjas med att vi spelat risk, dålig förlorare kan man lugnt kalla mig! måste bli bättre på det!

Nu ska jag upp och kolla lite tider för kattutställningen idag, sen blir det nog att kika upp dit en sväng senare, blir nog kanske även en tripp till min kära bror för att se hur det går för honom med hans altanbygge! 

Sist men inte minst och bättre sent än aldrig...

Jag vill självklart gratta min kära kusin som nu äntligen är färdig undersköterska!
http://deadbymay.blogspot.com/

Ha en underbar söndag allihop!

Kommentarer
Emma skriver:

Hej!! Vad roligt :) Absolut ska vi träffas när vi kommer ner. Såg att det är ju bara 5 mil mellan oss och det är ju inte så fruktansvärt mycket. Hur känns det att snart åka? Är det nervöst? Kram


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-06-14, 11:24:24
Emma skriver:

Jag jag vet!! Man vill ju bara iväg. NU har jag ju precis tagit studenten och ska jobba lite först men jag önskade verkligen att det vore augusti nu. :)

Vad är det för familj du ska till?


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-06-14, 11:32:52
Emma skriver:

Åh det låter ju riktigt bra. goa åldrar på barnen också. Coolt att få bo typ mitt i LA. Vi har ju kommit till typ allas drömresemål :)

Min familj består av 2 barn på snart 4 och 6 år. De är supergulliga. Vi har varit matchade nu i 5 månader så vi känner varandra ganska bra nu :) hur länge har ni varit matchade? Vilken organisation åker du med?


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-06-14, 11:51:11
emma skriver:

Jag räknade fel, va visst 4 månader, sedan den 3 feb. Vi pratar lite över FB och mail sen pratar vi kanske över skype en gång i månaden. Tycker det är ganska bra att inte prata med dom för mkt, för de har ju redan en au pair sedan innan vars år inte är över än och sen är det ju mkt spännande att se fram emot. Hade du många familjer att välja mellan?


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-06-14, 14:56:28
Emma skriver:

Jaha, oker med sts. Jag hade 2 familjer samtidigt vilket kanske inte heller är optimalt. Det blir sjukt jobbigt att välja eftersom båda var perfekta. Jobbigaste beslutet någonsin. Oj det var mkt, själv hade jag typ 250 h men det räckte ju för att få min dömfamilj :) Vart kom den första familjen ifrån?


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-06-14, 15:08:57
Mathilda skriver:

Åh så sött av dig ;P Jag visste väl att det var pga min examen som du hade länkat till min blogg, du är såååå lättläst kussen ;)


Blogg: http://deadbymay.blogspot.com
Skrivet: 2009-06-14, 21:29:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: