Äntligen!!

Nu ska ni se så händer det saker... Denna bloggen kommer senare att användas när jag gör mina resor, så detta kommer bli en såkallad reseblogg. För alla nyfikna som är intresserade över vad som hände i min vardag är ni mer än välkomna att kika in på min nya blogg med ett lite enklare namn att komma ihåg!

Http://hannafrilander.blogg.se

Kommentarer
Josefin Carlsson skriver:

Hejsan! Befinner mig också i los angeles, är inte au pair ännu men håller på att leta familj så just nu är jag bara här på semester. tänkte kolla vart du bor och om du kanske hade lust att ta en fika och snacka lite, hade varit intressant och se hur du trivs etc? själv bor jag i Hollywood hills. hör gärna av dig! MVH Josefin Carlsson


Skrivet: 2011-01-20, 00:30:34
Linn skriver:

Hej! Ville bara höra om du fortfarande har kontakt med din värdfamilj nu efter att du varit hemma ett tag? Jag själv åkte iväg som au pair i september förra året men familj funkade inte och förmedlingen hanterade väl inte allt på bästa sätt så det slutade med att jag fick åka hem igen. Egentligen får man ju inte åka tillbaka som au pair om man "avbrutit" sitt år. Men jag ville verkligen inte åka hem och har nu hittat en förmedling som kunde göra ett undantag att låta mig åka iväg som au pair med dom. Men deras förmedling är väldigt liten och har inte allt så många familjer så jag gör allt för att kanske hitta en familj på egen hand. Därför jag bara ville skriva en kommentar och fråga :)


Skrivet: 2014-01-15, 16:27:42
Linn skriver:

svara gärna till min email adress om du har lust :)


Skrivet: 2014-01-15, 16:28:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: