De senaste dagarna...

Har varit lite tyst här de senaste dagarna av den enkla anledningen att blogg.se inte fungerat av någon anledning.

Nu är det morgon här i Los Angeles närmare bestämt 9 och ni där hemma i Sverige börjar närma er kvällen, det känns alltid lika konstigt när man tänker på det. Idag är jag ledig och kommer förbli det fram till Tisdag eftersom att det är Labor Day här i USA på måndag. 

Så förmiddagen här nu tänkte jag spendera med att städa mitt rum och sedan kommer nog Sara och hämtar mig och vi ska ut och kika lite, ikväll far jag iväg till LAX airport och hämtar min kära vän Evelina som kommer för att spendera långhelgen med mig, vad vi ska hitta på vet man aldrig men det blir till att åka runt och se så mycket som möjligt, så en liten varning för bloggtorka över helgen... ska försöka med något inlägg iaf!

Finns kanske någon som undrar vad som försigått i mitt liv de senaste dagarna och de har faktiskt varit långa dagar på jobbet (10h nonstop) men härliga kvällar med vänner. I Tisdags var vi på Chesecake Factory och åt och under tiden vi stod och väntade på att bli placerade så kom en av medlemmarna i Backstreet Boys in, vet inte namnet på honom (dom börjar bli gamla nu), hur som hellst, det var supergott men portioerna är ju stora som hus så att få i sig en hel är ju nästan omöjligt. Igår när jag slutat jobba hämtade jag upp Sara (wooow, jag hitta!) och vi åkte till Megan för att relaxa i hennes pool. Man blir nästan lite avundsjuk när man ser hur hon bor, för att komma in fick Megan först prata med vakterna som fick öppna porten så vi kunde komma in med bilen. Väl inne så fick jag och Sara byta om på hennes relaxavdelning med bubbelpool, ångbastu, vanlig bastu och lyxduschar där även X-antal personal jobbar. Megan bor i lägenhet med hennes värdföräldrar men det är väl ingen typisk lägnhet utan närmre som ett mindre hus (super fint, jag bara njöt av att vara där!) men området innanför portarna är byggt som ett hotell så det ser ut som man har kommit till ett riktigt fint hotell. Nog om det! Vi hade en härlig kväll vid poolen:)  har tyvärr inga bilder för jag var osäker på om man fick ta bilder innanför grindarna.





Sara och Megan


På vägen till bilen, för lata för att gå runt:p




Kommentarer
Elin skriver:

är din kompis evelina med au pair ngnstans i USA eller har hon åkt o hälsat på dig från sverige? =)


Skrivet: 2009-09-05, 11:26:09
Anonym skriver:

Tack för din fina kommentar! :)

jag njuter varje gång av att läsa din blogg... ååh är så avundsjuk!

ska bli bättre på bilder ;)

ha en kul helg med evelina, puss o kram


Blogg: http://sandrawidar.blogg.se/
Skrivet: 2009-09-05, 15:08:43
Siriporn skriver:

Kikar in =)

Hoppas allt är bra med dig!



Kramar/S.


Blogg: http://ssschhh.blogg.se/
Skrivet: 2009-09-07, 16:52:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: