Grannen kom hem med sin bil...

... och det ser precis ut som en leksaksbil!!!
Jag skulle då inte säga nej till att åka med en sväng i den!:P




Kommentarer
Emma skriver:

Jaha ja men då ska jag nog bara acceptera. Har inte haft igång den med internet så mkt ännu. Jag jobbar nu i helgen också sen är jag ledig 2 veckor innan jag åker vilket ska bli väldigt skönt. Jag jobbar ju inom vården så det är ganska tungt och inte världens drömjobb men det funkar under sommaren. Du då? Mkt som händer nu innan du åker?


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-07-14, 22:40:44
Emma skriver:

Glömde ju svara på mellanlandningarna, hehe jag åker direkt till LA (6 timmar tar det. Landar kl 8 på kvällen lokal tid. Åker med 2 andra tjejer och vi kommer sitta bredvid varandra så det är skönt :)


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-07-14, 22:47:47
Ida skriver:

Hi there! Ja, presenter är så svårt, skönt när man har det ur världen. Jag har tre barn att ta hand om, men de är egentligen inte direkt barn, utan ungdomar. Ett tvillingpar på 15(en tjej och en kille) och en yngre bror på 13. Så blir ju inte barnpassning direkt, blir ju mer deras vän än deras nanny, och jag tror jag kommer trivas SUPER med det! :D Vilken åkder är det på dina barn? Kram


Blogg: http://insidemyhead.blogg.se/
Skrivet: 2009-07-15, 11:24:29
Emma skriver:

Jaha, skönt med pengar i alla fall. Jag ska nu nästa vecka bara ha det bra, säga hej då till många för sen åker jag ut till vår stuga lite innan jag kommer hem sista helgen. Ska säga hej då till släkten också när jag är vid kusten. Så det kommer vara gnaksa lugna veckor.

Nej jag har faktiskt inte kollat det. Men jag tror du har lagt till mig. Jag har inte internet på min dator än så har inte hunnit kolla men jag tror inte det ska vara några problem. Hur känns det nu med allt? Pratat något mer med familjen?


Blogg: http://emmagredenius.blogg.se/
Skrivet: 2009-07-15, 16:16:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: