Hej!

Jag lever och jag befinner mig nu i LA! trivs super i staden.. jatte fint! 

Har inget internet pa min dator vilket gor det lite svart for mig att blogga ofta och kan inte heller lagga ut bilder da.

Blir ett kort inlagg nu.

Jag har vart i malibou idag och jag har aven kort bil pa fwy 101 och hollywood bwld... det gick faktist ganska bra tills jag missade rodljuset och korde mot rott en gang! hehe...
 
Igar sag jag hollywood skyllten pa hall, den ar faktist ganska nara mig sa jag ser den lite da och da. Vi akte pa hollywood bvld igar ocksa och kollade pa stjarnorna och kollade pa bio, ponyo.  Det ar faktiskt riktigt vackert pa sina hall har i LA, inte overallt men ar det fint sa ar det verkligen fruktansvart fint. Nata helg ska vi fira min fodelsedag pa Disneyland.

Ska forsoka sa att de fixar sa jag dar internet pa min dator snart, da ska jag skriva lite mer detaljerat och visa bilder!
hoppas alla har det bra!

Tack for alla kommentarer:)

Kommentarer
Mathilda skriver:

Tänkte bara säga grattis på födelsedagen! Hoppas du får en bra dag och en underbar dag på disneyland när ni åker dit :) Här hemma är allt som vanligt, har inget spektakulärt att berätta - än.


Blogg: http://deadbymay.blogspot.com
Skrivet: 2009-08-17, 15:35:22
Anna skriver:

vad roligt!! Mysigt med att fira det på Disneyland också :D


Blogg: http://tredjemaj.blogg.se/
Skrivet: 2009-08-17, 17:00:38
Johanna skriver:

Väntar på uppdateringar från LA med spänning! :)

Ha det bra!


Blogg: http://mejohanna.blogg.se/
Skrivet: 2009-08-17, 20:31:57
Jeb skriver:

Hej, hoppas du fick min vidarbefodrade grattis hälsning. Skickar en extra här och nu, för säkerhetens skull. :D GRATTIS!! Hur har du det i familjen?


Blogg: http://jebyork.blogg.se/
Skrivet: 2009-08-18, 14:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: